Udgivet søn d. 8. mar 2020, kl. 13:17

Fællessangen har det godt i Brønshøj - og nu får den det endnu bedre. Den 1.-2. maj afholder vi et stort arrangement for alle sangglade med fællessang, korsang, musik, foredrag og det fornøjelige fællesskab, som opstår ved at synge sammen.

Vi begynder fredag kl. 19.00 og slutter lørdag eftermiddag med en koncert i Brønshøj Kirke med det rytmiske kor Papaya, der synger sydafrikanske sange.

Selve programmet består af fællessang, foredrag, musikindslag og medvirken af Brønshøj Kirkes Pigekor.

Musikpædagog og Ph.d i sundhedsvidenskab, Lasse Skovgaard, vil forklare, hvorfor det er sundt at synge. Jazzmusiker og organist Martin Seier og saxofonist Anders Banke vil stå for rytmisk musik og sangledsagelse.

Journalist og radioproducent Susanna Sommer vil varme op til den nye udgave af Højskolesangbogen, som udkommer i november - ud fra den podcastserie, hun har produceret om Sangenes blå bog.

SFs formand, Pia Olsen Dyhr, der bor i Brønshøj, vil fortælle om nogle af de sange, som har betydning i hendes liv.

Det koster kr. 200,- at deltage, inkl. frokost. Tilmelding skal ske til kirkekontoret på e-mail nsk@km.dk.

Tilmelding bliver først registreret ved betaling. Du kan betale på kirkekontoret i Brønshøj Sognehus. Vi tager imod kontanter og MobilePay.

Programmet

Fredag kl. 19-21.30

Kl. 19.00
Velkomst og introduktion ved Kirsten Lund Larsen, næstformand i Brønshøj                Sogns Menighedsråd.

19.15-20.00
Vi synger os ind på weekenden sammen med Brønshøj Kirkes Pigekor. Koret synger for på fællessangen, og desuden præsenterer de et par af de sange, som vi allerede nu ved kommer i den nye udgave af Højskolesangbogen.  Vært: korleder og organist Bente Kiil Toftegaard.

20.00-20.15
Pause og lidt til ganen

20.15-21.30

Mere fællessang blandet med musikindslag.
Vært og solist jazzmusiker og organist Martin Seier.
Gæstesolist: Saxofonist og klarinettist Anders Banke, som bl.a. spiller i Pierre                 Dørges New Jungle Orchestra, The Firebirds - og desuden er en meget benyttet             musiker på den danske jazzscene

Lørdag kl. 9.30-17.00

Kl. 9.30
Godmorgen og morgensang ved Kirsten Lund Larsen. Ved flyglet Bente Kiil Toftegaard.

10.00-11.00

Hvorfor er det så sundt at synge? Foredrag ved Lasse Skovgaard,                        ph.d i sundhedsvidenskab, musikpædagog og organist

11.00-11.15

11.15-12.15

Mine yndlingssange
Vært for denne sangtime er en af vores kendte politikere, formand for SF, Pia Olsen Dyhr (MF),

12.30-13.15
Frokost

13.15-14.00

Fællessang
efter deltagernes ønsker – vært er Kirsten Lund Larsen

14.00-14.15

14.15-15.15

Mens vi venter på den nye højskolesangbog – P1-journalist og                radioproducent Susanna Sommer har skabt podcast-serien Sangenes blå                bog om Højskolesangbogens liv og historie. Hun fortæller bl.a. om sangkrigene,                 og vi får smagsprøver fra serien.

Afrunding og tak for denne gang – kort oplæg til koncerten med det rytmiske kor
Papaya, som synger sydafrikanske sange ved Kirsten Lund Larsen.

15.30-16.00

Pause – kaffe og kage, afgang til kirken

16.00-17.00

Koncert i Brønshøj Kirke med koret Papaya.

Kategorier WIKI