Mandag d. 15. august 2022, kl. 10:00
Brønshøj Kirke, Brønshøj Kirkevej 8, 2700 Brønshøj
Therese og Peter

Mandag d. 15. august 2022 starter nye babysalmesangshold.

Babysalmesang stimulerer sansemotorikken og udvikler de følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder. Vi bruger kroppen, synger, danser, laver rim og remser og undersøger små instrumenter.

Babysalmesang ledes af Therese Fabricius, der med en musikerfar og sin baggrund i DR Pigekoret har levet med musikken hele sit liv. Til daglig er Therese kirkesanger i Brønshøj Kirke, og uddannet til at arbejde med babysalmesang af lektor Anne-Mette Riis på Musikkonservatoriet. Sideløbende med babysalmesang optræder Therese med egen musik i krydsfeltet mellem teater og koncertoplevelse og har skrevet tekster, bønner og pegebøger for de mindste.

Vi udbyder to hold

• Kl. 10.00 - 10.45 for babyer 2 til 6 måneder
  • Kl. 11.15 - 12.00 for babyer 6 til 12 måneder

Der kan maks være 12 børn + en forælder pr. barn på hvert hold.

Deltagerprisen er 250,- kroner, og forløbet omfatter 8 gange med afsluttende babygudstjeneste lørdag d. 8. oktober kl. 13.30.

Da der er et begrænset antal pladser, er det en god idé at tilmelde Jer med det samme.

Tilmelding til hold kl. 10.00 for babyer 2 - 6 måneder

Tilmelding til hold kl. 11.15 for babyer 6 - 12 måneder