Begivenheden har allerede fundet sted.

koncert

Søndag d. 3. februar 2013, kl. 15:00
20 kroner

Så er der første koncert i det nye år i Brønshøj Kirke søndag den 3. februar kl. 15.00. Denne gang et genhør med Corona Guitar Kvartet.

Siden grundlæggelsen i 1995 har Corona Guitar Kvartet spillet en vigtig rolle på den internationale musikscene. Med flere cd udgivelser, indeholdende musik hovedsageligt komponeret til kvartetten, har de haft stor betydning for udviklingen af repertoire, samt udbredelse af guitar kvartetter generelt.

CGK har turneret i Europa og Nordamerika og har arbejdet med forskellige musikere - fra symfoniorkestre til tango musikere - samt med komponister fra flere lande. Deres repertoire spænder fra originale kompositioner, til arrangementer af værker fra renæssancen til nutiden.

De er i gang med at optage en ny cd her i Brønshøj Kirke, og man vil ved koncerten kunne høre hvorfor CGK igen har valgt dette fantastiske rum til deres indspilning. Ved koncerten vil man kunne høre værker af bl.a. J.S. Bach, A. Piazolla og T. Morley