Konfirmationsforberedelse i Brønshøj Kirke

Konfirmation 2025

Hvis du skal i 8. klasse efter sommerferien, så lad dine forældre melde dig til konfirmation i Brønshøj Kirke. Konfirmationsforberedelsen til konfirmation 2025 begynder umiddelbart efter skolesommerferien.

Du kan blive konfirmeret
• lørdag d. 17. maj 2025
• lørdag d. 24. maj 2025
• torsdag d. 29. maj 2025 (Kristi Himmelfarts dag)

Der er konfirmandundervisning
• mandage fra kl. 16:00 - 17:30 eller
• torsdage fra kl. 16.00 - 17.30.

Indskrivning til konfirmation: KLIK HER

Spørgsmål til Indskrivning til konfirmation: Kontakt Kirkekontoret på tlf. 3828 2505.

Derfor skal du gå til konfirmationsforberedelse

Er du et søgende og nysgerrigt menneske, der kan lide at stille spørgsmål og undre dig over meningen med det hele? Er dine forældre blevet trætte af alle dine spørgsmål? – eller aner de ikke, hvad de skal svare?

Så lad dem sende dig til konfirmationsforberedelse! Her er der mulighed for at tænke over de store spørgsmål sammen med præster, der elsker at udfordre og diskutere og undre sig sammen med dig.

Konfirmationsforberedelse er for alle. Også for dem, der er i tvivl om de tror på Gud – og dem, der allerede ved, at de ikke vil konfirmeres.

Hvad er konfirmation?
Konfirmationen er det ritual i kirken, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte om at være med dig, som han gav dig, da du blev døbt.

Som døbt får du lov til selv at tage stilling til din dåb, når du er på vejen mod at blive voksen. Ved konfirmation bekræfter Gud sit ja til dig og siger, at han holder, hvad han lovede til din dåb. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet. 

Skal man være helt sikker – tror jeg nok?
Konfirmander spørger tit, om de nu tror nok eller tror rigtigt. Men konfirmationen handler først og fremmest om, at Gud bekræfter det, han lovede ved din dåb. Konfirmation er et tegn på, at Gud også er med dig, når ungdomslivet begynder.

Og når det gælder tro, kan vi aldrig være helt sikre. Det handler om at turde tro og håbe og elske.

Læs meget mere om konfirmation på www.folkekirken.dk

   Konfirmation