Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Hvert år den 2. søndag i marts samler Brønshøj sogn ind i Folkekirkens Nødhjælps arbejde blandt verdens fattigste ved den årlige Sogneindsamling.
Vi inviterer alle til at tage en indsamlingsbøsse i hånden og gå en rute for at give folk i Brønshøj mulighed for at give et bidrag.

I 2024 samler vi ind søndag d. 10. marts.  Vi mødes i Sognehuset ca. kl. 11.15 efter gudstjenesten, og her får alle en indsamlingsbøsse og en rute.

Pengene går til Folkekirkens Nødhjælps hjælp til mennesker, som rammes af katastrofer. Af krig, konflikter og klimaforandringerne, der får større og større konsekvenser.  Det er efter cyklonen i Malawi, oversvømmelserne i sydsudan eller angreb i Gaza og Ukraine. Det er lige dér, midt i katastrofen, at udsatte mennesker har brug for akut nødhjælp for at overleve.

Du kan gøre en verden til forskel for en fattig familie ved at bruge et par timer med indsamlingsbøssen.

Meld dig som indsamler på www.blivindsamler.dk

TAK for din indsats.